Kloak TV-inspektion i afløbsledninger

Har du et problem med dine afløbsledninger? Hos Dansk Beton Renovering ApS har vi stor ekspertise med TV-inspektion for private og erhverv. 

Vi udfører TV-inspektion af kloakker og afløbsledninger for kunder i bl.a. Fredensborg, Humlebæk, Køge og Nivå samt andre steder på Sjælland. Som kloakmester kan vi derudover hjælpe med bekæmpelse af rotter og radonsikring.

Hurtig og billig reparation med kloak TV-inspektion​

Fordelen ved en TV-inspektion er, at vi ikke behøver at grave hele kloakken op for at lokalisere et problem. Det kan være en forstoppelse, eller det kan være et brud, men det kan være næsten umuligt at gætte sig til, hvor det er, og måske også, hvad problemet er.

En kloak TV-inspektion kan lokalisere problemet eller problemerne, og samtidig får vi et overblik over omfanget af skaden. Det gør det lettere at udbedre skaden, og vi behøver kun at grave et sted, hvis vi er nødt til at udskifte noget. 

Det gør reparationen billigere og hurtigere at udføre. ​Dertil kommer, at vi undgår at skulle ødelægge haven eller lignende.

Vi er autoriseret kloakmester, og dermed kan vi udføre alle former for kloakarbejde såsom tilstoppede afløbsledninger og utætte kloakledninger. Vi har naturligvis moderne og effektivt udstyr til at udføre kloakarbejde lige fra TV-inspektion til reparation.

Kontakt os for at få et tilbud på TV-inspektion​

Vil du have mere at vide om TV-inspektion og om vores priser? Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere og for at få et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan ringe på telefon: 40 53 39 69 for at aftale nærmere. Eller du kan skrive til os på e-mail: jls.dbr@gmail.com.

Interesseret 

i et tilbud?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge Dansk Beton Renovering?

Mange års erfaring

Hos Dansk Beton Renovering har vi mange års erfaring med alle former for betonarbejde. 

Autoriseret kloakmester

Som autoriseret kloakmester kan vi garantere dig en effektiv og holdbar service - uanset opgavens type eller omfang. 

Fokus på kvalitet​ 

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet, og vores arbejde udføres altid til punkt og prikke. 

Firmainfo

Vilhelmsro 426, 3480 Fredensborg

CVR: 35812326

​Kontakt​

Telefon: 40 53 39 69

Mobil: 22 39 25 80

E-mail: jls.dbr@gmail.com