Radonsikring og radonmåling med rapportering

Har I problemer med radon og ønsker radonsikring? Hos Dansk Beton Renovering ApS har vi stor erfaring og ekspertise med både radonmåling og radonsikring. Sikring kan ske med radonsug og radonspærre. 

Vi kommer på hele Sjælland i områder såsom Fredensborg, Køge, Humlebæk og Nivå. Som kloakmester kan vi derudover hjælpe med bekæmpelse af rotter og TV-inspektion.​

Vi benytter radonspærre som radonsikring

Hvad er radonsikring? Vi benytter en særlig belægning som overfladesikring. Den smører vi på overfladerne, hvorpå den forhindrer radonudslip. Dog laver vi først en radonmåling, og derpå udarbejder vi en rapport over problemets omfang. Herefter lægger vi denne særlige belægning som radonspærre

Radon er en farveløs og naturlig ædelgas. Gassem øger risikoen for blandt andet lungekræft. Farligheden ser ud til at blive mangedoblet hos rygere. Derfor er det vigtigt med en professionel radonsikring.

Få et uforpligtende tilbud på måling og sikring

Vi I have mere information om radonsikring? Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud med en god pris på måling og sikring. Derpå kan vi lave de nødvendige målinger og udarbejde en rapport.

Ring til os på 40 53 39 69 for at aftale et møde. Du kan også skrive til os på jls.dbr@gmail.com. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Interesseret 

i et tilbud?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge Dansk Beton Renovering?

Mange års erfaring

Hos Dansk Beton Renovering har vi mange års erfaring med alle former for betonarbejde. 

Autoriseret kloakmester

Som autoriseret kloakmester kan vi garantere dig en effektiv og holdbar service - uanset opgavens type eller omfang. 

Fokus på kvalitet​ 

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet, og vores arbejde udføres altid til punkt og prikke. 

Firmainfo

Vilhelmsro 426, 3480 Fredensborg

CVR: 35812326

​Kontakt​

Telefon: 40 53 39 69

Mobil: 22 39 25 80

E-mail: jls.dbr@gmail.com