Bekæmpelse af rotter med rottespærre som rottesikring

Har I brug for hjælp til bekæmpelse af rotter? Hos Dansk Beton Renovering ApS har vi specialiseret os i rottebekæmpelse i toilet, nedløbsrør, brønd og kloak. Vi bruger ikke gift, men for eksempel en elektronisk rottefælle eller rottespærre som rottesikring.

Vi tilbyder rottebekæmpelse og rottesikring for private, erhverv og boligforeninger på Sjælland i byer som fx Fredensborg, Humlebæk, Køge og Nivå. Som kloakmester kan vi derudover hjælpe med TV-inspektion og radonsikring.

Rottesikring med giftfri rottefælle eller rottespærre

Vi tilbyder alle former for rottesikring og generel bekæmpelse af rotter. Vi benytter rottefælder og rottespærrer fra Tec-SolutionZ såsom deres RatTrap. Sidstnævnte er en giftfri mekanisk fælde til rottebekæmpelse i kloaksystemet. Den bliver typisk monteret i brønden.

Mange husejere vælger en rottespærre, som sikrer at rotterne kan forlade ejendommen, men ikke kan komme tilbage. Fordelen er, at rotterne ikke dør på ejendommen.

​En rottespærre fra Thiim sikrer med andre ord, at rotter ikke kan trænge ind eller tilbage fra det kommunale kloaksystem.

Vi kan også tilbyde Goodnature, som er en overfladefælde. Det er en effektiv rottesikring til for eksempel boligforeninger og lignende. Den kan for eksempel placeres ved skraldespandene.

Vi er autoriseret kloakmester, og derfor kan vi tilbyde korrekt og professionel bekæmpelse af rotter med blandt andet en rottespærre og en rottefælde. Desuden er vi autoriseret til at udføre kloakservice.

Få et uforpligtende tilbud på bekæmpelse af rotter​

Ønsker du mere information om priser på bekæmpelse af rotter? Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud med en god pris på rottesikring med rottefælle eller rottespærre.

Ring gerne til os på 40 53 39 69 eller skriv til os på jls.dbr@gmail.com.

Interesseret 

i et tilbud?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge Dansk Beton Renovering?

Mange års erfaring

Hos Dansk Beton Renovering har vi mange års erfaring med alle former for betonarbejde. 

Autoriseret kloakmester

Som autoriseret kloakmester kan vi garantere dig en effektiv og holdbar service - uanset opgavens type eller omfang. 

Fokus på kvalitet​ 

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet, og vores arbejde udføres altid til punkt og prikke. 

Firmainfo

Vilhelmsro 426, 3480 Fredensborg

CVR: 35812326

​Kontakt​

Telefon: 40 53 39 69

Mobil: 22 39 25 80

E-mail: jls.dbr@gmail.com